Cunoaște-te

Eforturi mari

Cred că nu există om care să nu simtă cel puțin de câteva ori pe parcursul vieții, frustrare și nemulțumire față de o situație. La prima vedere am putea spune că este perfect normal. Si totuși, aceste stări, gânduri, emoții pe care le purtăm în noi, devin bagajele noastre o lungă perioadă de timp si poate chiar toată viața.

Depunem des eforturi mari ca să realizăm un obiectiv și totuși lucrurile parcă stau pe loc, indiferent că vorbim despre locul de muncă, acasă în familie sau în aspectele noastre financiare.

Activitatea zilnică pe care o desfășurăm și timpul pe care îl alocăm cel mai mult pentru a ne asigura un venit, nu aduce împlinirea după care tânjim atât de mult, dar nici nu vedem o altă alternativă sigură.

Sănătatea corpului nostru este oglinda vieții noastre. Devine rezultatul tuturor acțiunilor, gândurilor și modului nostru de a vedea și de a ne raporta la lume.

Prin metode practice, te susțin să îți dezvolți claritate asupra propriei tale persoane, perspectivă și sens asupra vieții tale.

Te invit să îți faci o programare la numărul de telefon +40755381006 sau să completezi formularul de mai jos.